h

Websites politieke partijen #24

9 september 2010

Websites politieke partijen #24

En daar zijn we weer met de rubriek over websites van politieke partijen. De reden van het slechte bijhouden is na de raadsvergadering van gisteren nog wat duidelijker naar voren gekomen: raadsleden zitten er zonder last, hoeven niets met hun achterban te kunnen bespreken en hebben al helemaal niet zo veel met de burgers van Enkhuizen te maken. Het driemaandelijkse krantje van Nieuw Enkhuizen nog steeds niet gezien. Toch een jaarlijks krantje.

De site van Nieuw Enkhuizen Geen data bij de berichten maar veel nieuws. Een oproep voor goede verhoudingen bijvoorbeeld (een "goede" start werd gemaakt met mij een narcist noemen.). Een stuk over vragen van Hans Langbroek met de opmerking de antwoorden te posten (behalve die over illegale bewoning want die zeurt volgens het grootste deel van de fractie gewoon), een stuk over de buitenruimte en een stuk over ondertekening van het n23 akkoord. Ik zocht nog naar informatie over de Drom en het SMC. Maar dat komt denk ik nog.

http://www.cda-enkhuizen.nl: Laatste bericht nog steeds 1 juni over terugkomst Dirk Wiersma als commissielid. Klaas Kok heeft een weblog (1 bericht per drie maanden) en twittert bijna niet meer.

De site van de PvdA wordt redelijk goed bijgehouden.

De site van Groen Links is hier te vinden. Alleen een rechtvaardiging voor steun van rechtse minderheidscoalitie, gedateerd 6 juni j.l. Na gisteravond. Tja...

http://www.enkhuizen.christenunie.nl: niets nieuws onder de zon sinds half juni.

http://www.d66-enkhuizen.nl en een Twitter account: niets. De site van de VVD en site van VVD en D66, kennen ook geen tot weinig inhoud.

Net zoals vier jaar geleden minder en minder activiteit, immers de verkiezingen zijn geweest! Wel de immer goed bijgehouden weblog (http://stellaquasten.blogsome.com/).

Ik vermeld ook nog eens deze site, omdat die weer thuis is dus (hopelijk) weer gaat posten.
De website van bezorgde burgers van Onze zorg.
En het vrij nieuwe: http://enkhuizers.wordpress.com

Oude afleveringen (4 is niet te vinden...?)

U bent hier