h

Websites politieke partijen #22

8 mei 2010

Websites politieke partijen #22

En daar zijn we weer met de rubriek over websites van politieke partijen. Die websites kunnen het visitekaartje zijn van de diverse partijen, natuurlijk naast alle andere traditionele media. Sterker nog, aanwezigheid op die laatste kun je versterken door nieuwe media te gebruiken! Maar dan moet je wel pro-actief te werk gaan.

De site van Nieuw Enkhuizen Twee artikelen van rond de verkiezingen. Het aardige paaskaartje is weggehaald. Hans Langbroek schrijft ook nog een beetje. Echt veel beweging is er niet.

http://www.cda-enkhuizen.nl: drie berichten sinds de verkiezingen. Er wordt natuurlijk geformeerd, misschien dat het daar aan ligt. Klaas Kok heeft een weblog en twittert.

De site van de PvdA wordt goed bijgehouden.

Een nieuwe site van Groen Links is hier te vinden. De site is leuk, met leuke filmpjes, maar volgens mij sinds de verkiezingen niet bijgehouden.

http://www.enkhuizen.christenunie.nl: laatste berichten van eind april over formatie. Wordt netjes bijgehouden.

http://www.d66-enkhuizen.nl en een Twitter account. De site van de VVD en site van VVD en D66, kennen ook geen nieuwe inhoud.

Alle voorgenomen andere websites zijn er volgens mij niet gekomen, dus blijven we gaan naar de immer goed bijgehouden weblog (http://stellaquasten.blogsome.com/).

Ik vermeld ook nog eens deze site, omdat die ook veel politiek bevat. :-O

Oude afleveringen (4 is niet te vinden...?)

U bent hier