h

BOFFEN op 19/3/2007

19 maart 2007

BOFFEN op 19/3/2007

Tracklist - Radio Enkhuizen 19 maart 2007
Boffen met Christian, 19:00 20:00 uur

Razorlight America (Razorlight, 2006)

Welkom bij BOFFEN met Christian. Wederom een uur met wat onbekendere muziek uit mijn CD-kast. U hoorde America van de Engelse band Razorlight. Over een uur begint al weer een nieuwe commissievergadering. De politie krijgt het soms hard te verduren. Wordt het bezuinigen, moet de regio nog weer groter worden, wordt mijn fiets wel teruggevonden of moet ik maar niet meer aangifte doen. Misschien weet Joan as a policewoman het.

Joan as a police woman I defy (ft. Antony) (Real life, 2006)
Tokyo Police Club Nature of the experiment (A lesson in crime, 2006)

Ook de politie van Tokyo is van de partij. Tokyo Police Club met Nature of the Experiment. Vandaag uitgekomen, de nieuwe single van Brett Anderson. Hij houdt het er op dat liefde dood is.

Brett Anderson Love is dead (Brett Anderson, 2007)
Ambulance LTD Stay where you are (Ambulance LTD, 2003)

Dat was Ambulance LTD. Tja, de ambulances in Enkhuizen. Een kwart van de ambulances komt niet op tijd aan. Nu heeft het college een boze brief geschreven naar de veiligheidsregio, de ambulancedienst. Ik herinner me dat het verkiezingspunt Ambulancepost een jaar geleden als belachelijk werd versleten. Goed dat het college weer vertrouwen heeft in Actie!

The Rakes We danced together (Ten new messages, 2007)
Director Reconnect (We thrive on big cities, 2006)

Eerst The Rakes met we danced together. Ja, je moet wel erg cool en goed zijn als je the voor je naam hebt staan. Straks komen er nog een paar, maar ik stel voor dat we The College nu The Pike, The Bode, The Franks en The boss noemen.
Ook is er een agendapunt regiegemeente. In dit punt legt het college vooral ingegeven door de discussie rond de buitendienst- aan de raad c.q. commissie uit waarom zij gelijk hebben en wij niet. Kijk, niemand vindt regie slecht, de vraag is alleen HOE je de regie in handen houdt. Hebben we nog wat te zeggen over de Spoorwegen? Hebben we de kwaliteit van onze OV-taxi wel in de hand? Hebben we nog regie over de bouw van het aantal starterswoningen in Enkhuizen? Ik durf het te betwijfelen. Eerst weten waar we heen willen met Enkhuizen, dan bepalen welke taken daar bij horen en daarna pas bepalen hoe we de regie in handen houden.

The Stooges I wanna be your dog (the stooges, 1969)
The Stooges Greedy awful people (the weirdness, 2007)

The stooges, de band waar punk mee begon, met Iggy Pop tourt weer en heft dus weer een nieuwe CD. Om het allemaal goed te kunnen vergelijken hoorde u I wanna be your dog uit 1969!!! Daarna van de nieuwe CD the weirdness Greedy awful people. En eerlijk is eerlijk: de titel is goed, maar de CD valt gewoon tegen.
Het gaat vanavond ook over een krediet voor het jongerencentrum. Dat jongerencentrum moet er komen, maar waarom is er nu alweer MEER geld nodig??? Pas op: er is niets mis met uw radio. Het zijn de grondleggers van de grunge en de noise Sonic Youth.

Sonic Youth Youth against fascism (Dirty, 1992)
The divine comedy - A lady of a certain age (Victory for the comic muse, 2006)

Om het geweld van Sonic youth met youth against fascism het hoofd te bieden een lieflijk liedje van The Divine Comedy genaamd A lady of a certain age.
Op dinsdag hebben we het over grond. Hopen dat het solid ground is.

Ms. John Soda Solid ground (No P or D, 2002)
The view superstar tradesman (Hats off to the buskers, 2007)

The view, jaja, met Superstar tradesman)
Handel is goed voor een plaats, dus prima dat wordt nagedacht over bedrijvigheid in Enkhuizen. Een visie op bedrijventerreinen komt aan bod. Belangrijk, want we hoeven natuurlijk niet tien bedrijventerreinen met steeds dezelfde kluswinkels en leegstand. Bouwen naar vraag. En bestaande bedrijvigheid stimuleren.zoals al die bedrijfjes in de Cuyp. Het lijkt me toch logisch dat het college die bedrijfjes wil behouden?

Al weer een uur voorbij met mijn muziek. Hoorde u muziek die u leuk vond, lees de lijst het na op mijn Hyves weblog http://www.bokhove.net of op de site van mijn politieke partij met de tomaat. Tot volgende maand bij een nieuwe aflevering. We eindigen met .nog kiezen (als er al tijd over is)

Stereolab Cybeles Reverie (Emperor Tomato Ketchup, 1996)
Michael Cashmore The Snow Abides (The snow abides, 2007)

U bent hier