h

Vuilstort Westwoud

28 februari 2023

Vuilstort Westwoud

Foto: Margreet Keesman

Vanaf 2018 is de SP Enkhuizen bezig met de vervuiling die in de grond van de voormalige stortplaats en nu golfbaan ligt in Westwoud. Helaas leeft dit niet binnen de politiek. Maar nu lijken er meerdere fracties hier aandacht voor te krijgen. Ons voorstel: laat een onafhankelijke partij een grondig onderzoek doen. Eerder heeft op verzoek van de Stichting Ouderennetwerk West Friesland een onderzoek door Terra Scan plaatsgevonden maar een vervolgonderzoek is nodig. Als we alle twijfels willen wegnemen dan lijkt het de SP een goed idee om Terra Scan ook het vervolgonderzoek te laten doen. Dan weten we het voor eens en altijd. 

Reactie toevoegen

Reageren?

Wilt u reageren op een bericht?

Graag! Wij horen graag uw mening en willen met iedereen de discussie aangaan.

Een paar spelregels:

  • Alleen reacties die serieus ingaan op de inhoud van het bericht worden geplaatst. Aan "bagger" en "afzeikerij" doen we niet mee.
  • Anonieme reacties worden niet geplaatst
  • Wilt u reageren, maar niet in het openbaar? Gebruik dan onze contactpagina
     

U bent hier