h

Stede Broec

Werkgroep Stede Broec

In de gemeente Stede Broec, met de kernen Grootebroek, Broekerhaven, Bovenkarspel en Lutjebroek, heeft onze SP-afdeling een eigen werkgroep. Uiteraard wordt deze werkgroep bemenst door SP-leden woonachtig in deze gemeente.

De werkgroep Stede Broec werkt nauw samen met de afdeling. Er worden gezamenlijke acties georganiseerd, soms zijn er ook acties die specifiek gericht zijn op Stede Broec. Zo volgt de werkgroep de ontwikkelingen in de gemeentelijke politiek, maar zijn zij ook actief op pad om opvallende zaken die in de kernen van Stede Broec plaatsvinden aan de kaak te stellen.

De werkgroep is in het afdelingsbestuur van Westfriesland-Oost vertegenwoordigd. Zo streven we ernaar om zoveel mogelijk samen op te trekken, maar ook om elkaar actief te ondersteunen bij activiteiten in de afdeling.

Voor informatie over de werkgroep, maar ook om melding te doen van zaken waarvan u denkt dat de SP er misschien iets mee kan, kunt u contact opnemen met de voorzitter van de werkgroep Stede Broec. Dat is Marcel Lathouwers – tel. 06 – 47559147 .

Ook per mail is contact mogelijk:  mjclathouwers@gmail.com

U bent hier